Onderhoud & Service op maat

Onderhoud in een notendop

 

Als gebouweigenaar kunt u de instandhouding van uw pand op veel verschillende manieren verzorgen. U kunt het zelf het onedrhoud uitvoeren met behulp van uw eigen medewerkers, u kunt er voor kiezen om verschillende specialistische bedrijven in te huren en het onderhoud uit te besteden. Door het onderhoud uit te besteden bespaart u op directe en indirecte facilitaire kosten en elimineert u risico's en faalkosten. 

De ZVU speelt in op de trend van het integraal uitbesteden van onderhoud. Wij hebben onze grote diversiteit aan individuele onderhoudsdisciplines. Het ZVU contractonderhoud biedt een enorme variatie van onderhoudsactiviteiten aan uw klimaatinstallaties. Dit levert ons dan ook een unieke propositie in Zeeland en Belgisch Vlaanderen, omdat wij als enige onafhankelijke onderhoudsorganisatie klimaat installatiedelen met eigen mensen, middelen én werkprocessen uitvoeren. Eigen mensen betekent bij ons dus ook echt eigen deskundig personeel. Daardoor heeft u maar één kernleverancier, één kernafspraak en één contactpersoon.

Hoe doen we dit

 

De medewerkers van ZVU zijn allemaal specialist in een bepaald vakgebied. Daarnaast zijn zij vaak eveneens opgeleid om taken in andere onderhouds vakgebieden uit te voeren. Deze interfunctionele aanpak zorgt niet alleen voor kortere communicatielijnen, maar ook voor een efficiëntere afhandeling en lagere kosten. De onderhoudsaanpak en de terugkoppeling zijn geborgd door middel van online tools zodat u 24/7 geïnformeerd bent. Door het uivoeren van conditiemetingen weet u zeker dat uw installaties maatwerk ontvangen.

Gasketelwet
De ZVU is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet.   lees verder
Vacature koelmonteur
Ben jij de koelmonteur (m/v) die wij zoeken?  lees verder
Logos