Luchtverwarming

Luchtverwarming combineert de ventilatie en verwarming van uw woning in één systeem. Daarnaast kunt u de luchtverwarming uitbreiden, met koeling zodat u geen losse airco nodig heeft. ZVU kiest steevast voor A-merken en de nieuwste technieken. Zo creëren we een leef- en werkklimaat dat comfortabel, energiezuinig en gezond is. 

Luchtverwarming heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo zorgt luchtverwarming voor een constante warmte en verse lucht door het hele huis. En doordat geen gebruik wordt gemaakt van water, is geen sprake van corrosie, roest, kalkaanslag of lekkages. Dit verlengt de levensduur. En uiteindelijk boekt u met luchtverwarming ook ruimtewinst. U hoeft immers geen rekening meer te houden met radiatoren.

Roept de keuze voor luchtverwarming vragen bij u op? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een gratis adviesgesprek. Of direct neem contact met ons op. Natuurlijk is ZVU ook graag uw partner voor het onderhoud van de luchtverwarming.

BIM aan de Schelde
In Cadzand wordt hard gewerkt aan diverse Hotels en een jachthaven.   lees verder
Installaties clubgebouw jachthaven met Stabicad voor Revit
Jachthaven Cadzand-bad onderdeel van kustversterking Cadzand-Bad is onderdeel van de Zwakke Schakel West Zeeuws-Vlaanderen. De kust is hier niet sterk genoeg om een zware storm te weerstaan en daarom wordt deze versterkt door waterschap Scheldestromen.   lees verder