Ketelvervanging en intallatiewerk

Ketelvervanging en installatiewerk

Indien u een of meerdere cv-ketels, boilers of een compleet ketelhuis wilt laten vervangen, bij de ZVU bent u hiervoor aan het juiste adres voor deskundig advies. Wij kunnen u als klant er voor zorgen dat u geheel ontzorgt wordt.

De ZVU heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het vervangen van collectieve verwarmings- en warmwatertoestellen in zowel kleine als grote projecten, zoals bij woonstichtingen, de particuliere woningbouwsector, bungalowparken en diverse vastgoedbeheerders. De ZVU is een sterke speler in zowel Zeeland als Belgisch Vlaanderen voor het vervangen van cv. ketels van collectieve verwarmingssystemen in appartementgebouwen, industrie, utiliteit en verzorgingstehuizen. 

Nieuwe en duurzame technieken

Ook de ZVU heeft het duurzaam ondernemen op de eerste plaats staan. We hebben daarom dan ook ruime ervaring met het installeren van warmtepompen en zonne-energie. De ZVU wordt regelmatig betrokken bij nieuwe technieken en Zeeuwse proefprojecten. Hierbij moet u denken aan installaties en slimme software die in het "veld" getest moeten worden voordat ze op grotere schaal kunnen worden toegepast.

De ZVU ontzorgt

Wilt u deskundig advies en geheel ontzorgt worden met installatiewerkzaamheden en of ketelvervangingen, neem dan contact met ons op.

Gasketelwet
De ZVU is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet.   lees verder
Vacature koelmonteur
Ben jij de koelmonteur (m/v) die wij zoeken?  lees verder
Logos