Gasketelwet

De ZVU is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet.

Per 1 april 2023 is de Gasketelwet ingegaan. Vanaf dat moment mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen, zoals c.v.-ketels. De nieuwe wet moet het aantal ongevallen met cv-ketels en andere gasverbrandingstoestellen terugdringen. Gecertificeerde bedrijven zijn herkenbaar aan het logo CO-vrij.

De Zeeuwse Verwarmings Unie is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet. 

Toeslag Gasketelwet:
Voor het behalen van deze certificering en om deze te behouden worden jaarlijks forse kosten in rekening gebracht door de certificerende instellingen. Daarnaast zijn wij tijdens het uitvoeren van het onderhoud extra tijd kwijt, omdat we meer informatie en resultaten van uitgebreidere metingen moeten vastleggen over uw installatie. Vanwege deze verplichting en bijkomende kosten rekenen wij een toeslag van € 15,93* inclusief BTW per onderhoudsbezoek. Deze kosten wordt apart op onze factuur vermeld.
(* Deze kosten hebben alleen betrekking op de extra handelingen t.b.v. metingen, registratie en de afmeldkosten. Eventuele noodzakelijke aanpassingen i.v.m. de nieuwe wet worden apart berekend).

Als u graag meer informatie wilt neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd vrij om u zorgvuldig te informeren.

Extra informatie vindt u op: Hoe voorkom ik koolmonoxidevergiftiging in mijn huis? | Rijksoverheid.nl

250_ro_covrij_m_rgb.jpg

Gasketelwet
De ZVU is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet.   lees verder
Vacature koelmonteur
Ben jij de koelmonteur (m/v) die wij zoeken?  lees verder
Logos