Onderhoud Warmte Terug Win WTW unit

Onderhoud van de Warmte terug Win unit is belangrijk. ZVU richt zich bij het onderhoud van de WTW unit op de algehele controle van de installatie. Schoonmaken voorkomt dat bacteriën en schimmels zich in de kanalen gaan vastzetten, met alle nare gevolgen van dien. De servicemonteurs van ZVU zorgen voor een professionele reiniging van de kruiswisselaar, filters en ventilator. Door dit onderhoud verlengt u de levensduur en voorkomt u het risico op oplopende energiekosten.

Voor het maken van een afspraak, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij adviseren het afsluiten van een serviceabonnement voor het onderhoud van uw Warmte terug Win unit. Hiermee kiest u voor gemak, veiligheid en zekerheid. Zo wordt comfort vanzelfsprekend.

 

Kies voor gemak, veiligheid en zekerheid met ZVU Comfort

  • Veilig
  • Zuinig
  • Langere levensduur
  • Minder kans op storingen
  • Gezond binnenklimaat

Aanmelden !

 

BIM aan de Schelde
In Cadzand wordt hard gewerkt aan diverse Hotels en een jachthaven.   lees verder
Installaties clubgebouw jachthaven met Stabicad voor Revit
Jachthaven Cadzand-bad onderdeel van kustversterking Cadzand-Bad is onderdeel van de Zwakke Schakel West Zeeuws-Vlaanderen. De kust is hier niet sterk genoeg om een zware storm te weerstaan en daarom wordt deze versterkt door waterschap Scheldestromen.   lees verder