Radiator vervangen

Radiatoren zijn een belangrijk en gezichtsbepalend onderdeel van uw woning. De tijd dat radiatoren uw woonkamer of badkamer ontsieren, ligt ruim achter ons. Tegenwoordig hebben we voor iedere woonwens een passende (design) radiator. We kunnen radiatoren zowel horizontaal als verticaal plaatsen. En door de radiatorbuizen te gebruiken als handdoekrek, combineren we design met functionaliteit. Zeeuwse Verwarmings Unie heeft een uitgebreide collectie radiatoren, van standaard tot fraaie design radiatoren. Deze radiatoren zijn van optimale kwaliteit,  onderhoudsarm en energiezuinig.

Natuurlijk speelt bij uw keuze van radiatoren meer dan alleen uw smaak. Wij berekenen graag de benodigde capaciteit zodat u kunt vertrouwen op een behagelijke warmte in iedere ruimte. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de plaatsing van de radiatoren en de aansluiting op uw bestaande cv-installatie.

Wilt u uw radiatoren vervangen? Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Zo kunt u samen bepalen welke radiatoren het beste bij uw woonwensen passen. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen

Vacature logistiek medewerk(st)er
Ben jij de logistieke duizendpoot die wij zoeken?  lees verder
Gasketelwet
De ZVU is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet.   lees verder
Logos