Reiniging ventilatie & luchtkanalen

Een goed functionerend ventilatiesysteem is van groot belang voor een aangenaam en gezond leefklimaat. We nemen per dag ongeveer 0,5 kg voedsel op, 1,5 liter vocht  en meer dan 15.000 liter lucht. De vervuiling van afvoerkanalen ligt in de orde van 1 tot 3 g/m2 per jaar, waardoor de afvoer-capaciteit, het  rendement en de luchtkwaliteit van de installatie drastisch verminderen. Een vervuiling van de kanalen van een halve tot één millimeter heeft al een rendementsverlies van 40 tot 50% tot gevolg. 

Reiniging van ventilatie- en luchtkanalen zorgt verder voor een gezond binnenklimaat en voorkomt nare geurtjes. Bovendien verlengt u met periodieke reiniging de levensduur van uw installaties. ZVU heeft de ervaring en expertise die nodig is om de juiste aanpak te kiezen.

Lees meer over ons aanbod voor service en onderhoud of maak direct een afspraak voor de reiniging van ventilatie en luchtkanalen.

BIM aan de Schelde
In Cadzand wordt hard gewerkt aan diverse Hotels en een jachthaven.   lees verder
Installaties clubgebouw jachthaven met Stabicad voor Revit
Jachthaven Cadzand-bad onderdeel van kustversterking Cadzand-Bad is onderdeel van de Zwakke Schakel West Zeeuws-Vlaanderen. De kust is hier niet sterk genoeg om een zware storm te weerstaan en daarom wordt deze versterkt door waterschap Scheldestromen.   lees verder