Kustlaboratorium in Waterdunen

Kustlaboratorium in Waterdunen

Op het erf van ’t Hof Waterdunen staat de schuur voor de teelt van zilte groenten al klaar. Binnenkort wordt begonnen met de bouw van een ruimte die plek biedt aan de technische werkzaamheden in het Kustlaboratorium. Dit nieuwe gebouw zal tegelijk dienen als ontvangstruimte voor bezoekers.

De natuurlijk ogende bassins voor de natte aquacultuur worden niet ver van het gebouw aangelegd. In de technische ruimte komt de pomp te staan die het zeewater naar binnenhaalt.

Op de eerste verdieping van het gebouw zal een publieksruimte worden gerealiseerd, waar bezoekers uitleg krijgen over het Kustlaboratorium en Waterdunen.

Het gebouw zal een markant punt zijn in de omgeving. Grote ramen bieden het publiek straks een kijkje op het verwerkingsproces maar ook een prachtig uitzicht over het gebied. De bouw wordt op duurzame wijze uitgevoerd.

BIM aan de Schelde
In Cadzand wordt hard gewerkt aan diverse Hotels en een jachthaven.   lees verder
Installaties clubgebouw jachthaven met Stabicad voor Revit
Jachthaven Cadzand-bad onderdeel van kustversterking Cadzand-Bad is onderdeel van de Zwakke Schakel West Zeeuws-Vlaanderen. De kust is hier niet sterk genoeg om een zware storm te weerstaan en daarom wordt deze versterkt door waterschap Scheldestromen.   lees verder
Zeeuwse Verwarmings Unie © 2018 | Realisatie: TiDi.nl