Nieuwbouw en renovatie

ZVU heeft zich sinds de start toegelegd op de aanleg van installaties, zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten. We zijn actief in de particuliere bouw, maar ook bij meer grootschalige projecten zoals woningbouw en utiliteitsbouw. 
Bij deze projecten spreken wij desgewenst al onze disciplines aan. Naast het ontwerpen en uitvoeren van het loodgieterswerk, zijn we sterk in de aanleg van sanitair, de gas- en rioolaansluitingen, de verwarminsinstallaties en de ventilatiesystemen. Wij brengen daarbij veel kennis en ervaring in op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen en wonen. Dat doen wij onder de noemer ZVU greenlabel.

Van een badkamer tot een complete cv-installatie; desgewenst voeren wij alle installatiewerkzaamheden uit binnen één totaalplan. Onze referentieprojecten geven een goede indruk van onze kwaliteit.

Meer weten over de nieuwbouw en renovatiemogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op. Of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Van 3D naar BIM in Cadzand-bad
Van 3D naar BIM in Cadzand-bad: Een artikel over het Strandhotel Cadzand-bad in het blad van de leverancier van ons tekenpakket, Stabiplan​.  lees verder
BIM aan de Schelde
In Cadzand wordt hard gewerkt aan diverse Hotels en een jachthaven.   lees verder
Zeeuwse Verwarmings Unie © 2018 | Realisatie: TiDi.nl